Pikavippi vinttikoiranomistajan yllättäviin menoihin

Jokainen vinttikoiranomistaja tietää, että vinttikoiraperheessä voi tulla vastaan ikäviä taloudellisia yllätyksiä, joihin on löydyttävä rahaa, vaikka tili olisikin tyhjä ja lompakostakin löytyisi vain matti.

Esimerkiksi vinttikoiran loukkaantuminen vinttikoirakisoissa tai muu vakava koiran terveyteen liittyvä yllättävä tilanne on eräs tällainen kriisin paikka. Vinttikoiranomistajalla saattaa olla myös akuutteja autopulmia, jotka haittaavat koiran kanssa harrastamista ja vaativat pikaista ratkaisua.

Ellei rahaa yksinkertaisesti ole ja rakas lemmikki on hätää kärsimässä, voi pikavippi olla tiukassa paikassa ulospääsy vaikeasta tilanteesta. Sillä saa lemmikin eläinlääkärikulut maksettua ja kun kuluvan kuukauden elää muutoin oikein säästeliäästi, voi pikavipin maksaa pikimmiten takaisin. Näin säästää pikavippiin liittyvissä kuluissa.

Mistä pikavippi halvalla?

Pikavippejä pidetään usein kalliina lainavaihtoehtona. Niitä on kuitenkin suhteellisen helppo saada ja tiukassa kriisitilanteessa ne voivat olla ainoa vaihtoehto saada nopeasti rahaa esimerkiksi vinttikoiran eläinlääkärimaksuihin.

Pikavipitkin kannattaa kuitenkin ehdottomasti kilpailuttaa ja etsiä pikavippi mahdollisimman edullisin ehdoin. Pikavippi.io-sivusto on erikoistunut auttamaan asiakkaitaan halvimman mahdollisen pikavipin etsimisessä. Sivusto kilpailuttaa pikavipit asiakkaidensa puolesta, kunhan asiakas täyttää ensin sivuston maksuttoman hakemuksen.

Säästövinkkejä vinttikoiranomistajalle

Kun vinttikoiranomistajan talous on niin tiukoilla, että kriisitilanteissa joudutaan turvautumaan pikavippiin, on aika ottaa käyttöön säästökuuri. Ensinnäkin on erittäin tärkeää kilpailuttaa oma pikavippi. Näin voi säästää yllättävän paljon heti lainanottamisen alkumetreillä. Pikavippi.io-sivusto auttaa vinttikoiranomistajaa tässä tehtävässä.

Pikavipin lisäksi kannattaa kilpailuttaa kaikki mahdollinen. Aloita sähkösopimuksestasi ja mieti, mitä muuta voisit kilpailuttaa. Ostatko esimerkiksi koiranruokaa ylihinnalla ja voisiko laadukasta ruokaa löytää jostakin edullisemmin?

Tuleeko kotiisi turhia aikakauslehtitilauksia ja voisitko lukea lehdet jatkossa vaikka kirjastossa? Löytyykö arjestasi lukuisia pieniä rahareikiä, joista kertyy ajan saatossa suuria rahasummia, jotka voisi käyttää järkevämminkin?

Tutki taloudenpitoasi rehellisesti ja opi tunnistamaan nämä rahareiät. Jos sinulle on kertynyt vinttikoiraharrastuksesi myötä lukuisia erillisiä lainoja, kuten pikavippejä, harkitse myös niiden yhdistämistä yhdeksi yhdistelylainaksi.