Vinttikoira-aiheinen uutiskirje

Tämä sivusto on omistettu vinttikoirien maailmaan tutustumiselle. Kerromme esimerkiksi vinttikoirista itsestään, niitä kasvattavista kenneleistä ja vinttikoirien kasvattamiseen perehtyneistä koirankasvattajista.

Tutustutamme lukijan myös mielenkiintoisiin koiranäyttelyihin ja muihin koiratapahtumiin, kuten vinttikoiraurheiluun liittyviin tapahtumiin. Jos aiot ostaa vinttikoiran tai osallistua vinttikoiraurheiluun, todennäköisesti myös harrastuksen rahoittamiseen liittyvät aiheet kiinnostavat sinua – ja niitä on tällä sivustolla luvassa!

Kuten näet, aihetta lähestytään hyvin erilaisista näkökulmista käsin, joten jos vinttikoirat kiinnostavat sinua, kannattaa sivustoamme seurata säännöllisesti. Näppärimmin seuraaminen onnistuu sivustomme uutiskirjeen ja uusimmat päivitykset tilaamalla.

Kuinka tilaan uutiskirjeen?

Vinttikoira-aiheinen uutiskirjeemme on helppo tilata. Ilmoittaudu postituslistallemme ja pysyt ajan tasalla sivustomme uusimmista uutisista ja mielenkiintoisista vasta julkaistuista artikkeleista.

Uutiskirjeemme tilaaminen ei maksa sinulle mitään, mutta helpottaa huomattavasti sivustomme seuraamista. Samalla pujahdat kuin huomaamatta vinttikoirista kiinnostuneeseen sisäpiiriimme. Kannattaa siis klikata tilaamaan uutiskirjeemme nyt heti, ellet jo ole tilannut sitä!

Miksi kannattaa tilata uutiskirje?

Kun tilaat kattavan, monipuolisen ja ajankohtaisen uutiskirjeemme, pysyt näppärimmin ajan tasalla siitä, mistä vinttikoirien maailmassa puhutaan juuri nyt.

Kuulet ajankohtaisista vinttikoiratapahtumista ja tutustut esimerkiksi vinttikoirien vastuulliseen kasvattamiseen. Saat myös vinkkejä vinttikoiraharrastuksesi rahoittamiseen. Uutiskirjeen voi tilata maksutta mutta se voi tuoda sinulla rahanarvoisia etuja, jotka kannattaa hyödyntää!

Vinttikoiraharrastajana on varmasti mukavaa löytää samanhenkistä seuraa. Uutiskirjeemme auttaakin sinua liittymään alan aktiiviseen sisäpiiriin, jossa on mukava vaihtaa omia ajatuksia ja kokemuksia vinttikoiraharrastukseen tai vaikkapa vinttikoirien kasvatukseen liittyen.

Kokeneiden harrastajien vinkit ovat kullanarvoisia, etenkin, jos vaikkapa omassa kasvatustyössä tulee vastaan yllättäviä haasteita.

Uutiskirjeemme avulla tutustut myös Kennelliiton perusperiaatteisiin ja ajankohtaisiin tapahtumiin. Kennelliitto on sitoutunut edistämään vastuullista koirankasvatusta, joten sen periaatteisiin kannattaa ehdottomasti tutustua, olitpa sitten vinttikoirien kasvattaja, tuleva pennun ostaja tai muu vinttikoiraharrastaja!

Aina kun toimitaan elävien olentojen kanssa, on vastuullisuus ja eettisyys kaiken A ja O ja tätä sanomaa monipuolinen uutiskirjeemme pyrkii korostamaan!