Meistä – lannenvinttikoirat.net

Tällä sivustolla käsitellään vinttikoiriin liittyviä teemoja laidasta laitaan. Tutustumme erilaisiin vinttikoirarotuihin, vinttikoiria kasvattaviin kenneleihin sekä vinttikoirien kasvattajiin.

Tarjoamme lukijalle tietoa myös ajankohtaisista koiranäyttelyistä ja muista mielenkiintoisista koira-aiheisista tapahtumista.

Vinttikoiraurheilu on yksi sivustomme mielenkiintoisista teemoista, joihin kannattaa tutustua ajatuksella ja ajan kanssa! Jos vinttikoiraharrastuksen rahoittaminen tuottaa sinulle haasteita, kannattaa tutustua myös tähän ongelmaan tarjoamiimme vinkkeihin!

Mistä lannenvinttikoirat.net on tehty?

Sivustomme lannenvinttikoirat.net on omistettu vinttikoirien monipuoliselle maailmalle, kuten erilaisille vinttikoiraroduille, vinttikoirien kasvattamiselle ja ajankohtaisille vinttikoiratapahtumille.

Sivustomme ympärille on tarkoitus muodostaa aktiivinen vinttikoirayhteisö, joka jakaa tietoaan ja kokemuksiaan muille sivuston lukijoille. Toivomme, että osallistut aktiivisesti sivustomme vinttikoira-aiheiseen keskusteluun ja jaat sivustomme mielenkiintoisimpia artikkeleita eteenpäin vaikkapa omilla somekanavillasi.

Autat näin parantamaan tietoisuutta esimerkiksi vinttikoirien vastuullisesta kasvattamisesta ja pentutehtailun estämisestä!

Teemme tällä sivustolla aktiivista työtä pentutehtailun estämiseksi ja toivomme, että olet mukana auttamassa meitä tässä tärkeässä työssä! Vaikka vinttikoiraharrastuksen rahoittaminen saattaakin joskus tuottaa päänvaivaa, älä silti koskaan sorru ostamaan edullista vinttikoiran pentua pentutehtailijalta.

Saatat joutua näin taloudellisesta ojasta suoranaiseen allikkoon, sillä huonoissa oloissa kasvanut pentu tarvitsee todennäköisesti runsaasti erilaisia kalliita hoitoja ja maksaa pian helposti enemmän kuin vastuullisesti kasvatettu vinttikoiran pentu.

Rahaakin tärkeämpää on vastustaa pentujen raakaa kohtelua ja vastuutonta kasvatustoimintaa. Sen sijaan, että ostaisit halvan pennun pentutehtailijalta, tutustu sivustomme tarjoamiin harrastuksen rahoitusvinkkeihin!

Älä unohda tilata uutiskirjettämme!

Pysyäksesi parhaiten ajan tasalla sivustomme uusista artikkeleista ja tapahtumista kannattaa tilata sivustomme uutiskirje. Sen tilaaminen ei maksa sinulle mitään mutta tarjoaa rahanarvoisia etuja. Kuulet uutiskirjeemme avulla esimerkiksi uusimmat uutiset ajankohtaisista vinttikoiratapahtumista.

Oletko valmis tilaamaan uutiskirjeemme ja liittymään aktiiviseen ja inspiroivaan vinttikoirayhteisöömme? Jos vastasit “Kyllä!”, klikkaa tilaamaan uutiskirjeemme ja pääset jatkossa nauttimaan uusimmista artikkeleistamme ja mielenkiintoisimmista uutisistamme ensimmäisten lukijoiden joukossa!