Vinttikoiranomistaja – yhdistä kalliit lainat

Vinttikoiraperheessä kuluu rahaa, etenkin jos koiria on useita ja jos koirat ovat suurikokoisia vinttikoiria, jotka syövät paljon ja vaativat erityisen laadukasta ravintoa.

Myös eläinlääkäriin saattaa kulua paljon rahaa, puhumattakaan erilaisista kisamatkoista, joihin on kiva ottaa osaa oman koiran kanssa. Tästä johtuen vinttikoiranomistajalle onkin saattanut kertyä useita kalliita lainoja, joiden takaisinmaksu voi tuottaa vaikeuksia ja aiheuttaa ylimääräistä stressiä.

Tähän on kuitenkin olemassa helppo ratkaisu, joka helpottaa vinttikoiranomistajan arkea. Tämä ratkaisu on kalliiden lainojen yhdistäminen yhdeksi yhdistelylainaksi. Kerromme tässä artikkelissa seikkaperäisesti, kuinka pääset alkuun kalliiden lainojen yhdistämisessä.

Kuinka pääsen alkuun?

Jos sinulla on useita kalliita lainoja, yhdistä kalliit lainat ja aloita taloudellisesti entistä helpompi elämä, jossa sinulle jää aikaisempaa enemmän aikaa ja rahaa käytettäväksi rakkaan vinttikoiraharrastuksesi parissa.

Pääset alkuun näppärästi Yhdistalaina.com-sivuston avulla ja voit säästää jopa tuhansia euroja yhdistelylainan avulla. Samalla säästät myös aikaasi, koska jatkossa joudut huolehtimaan ainoastaan yhden lainan takaisinmaksusta sovitulla tavalla.

Jos haluat yhdistää kalliit lainat, täytä sivustolta löytyvä hakemus. Sinun tarvitsee vain täyttää tietosi sekä lähettää valmis hakemus sivuston asiakaspalveluun. Hakemuksen täyttämiseen menee parisen minuuttia.

Sivusto kilpailuttaa puolestasi reilut 30 luotonantajaa. Tämä vie ainoastaan muutaman minuutin, minkä jälkeen pääset vertailemaan saamiasi yhdistelylainatarjouksia. Kun olet valinnut mielestäsi parhaan saamistasi tarjouksista, voit nostaa lainan tilillesi.

Miksi kannattaa yhdistää kalliit lainat?

Uusi kilpailutettu yhdistelylaina voi madaltaa merkittävästi maksamiasi korkokuluja. Säästöä saattaa syntyä jo pelkkien korkokulujen osalta satojen eurojen edestä vuodessa. Lisäksi sinun tarvitsee maksaa jatkossa ainoastaan yhden yhdistelylainan palvelumaksut.

Myös tästä syntyy säästöä, sillä moneen erilliseen lainaan liittyvistä palvelumaksuista saattaa kertyä kuukausittain yllättävän suuri menoerä, eikä tämä menoerä auta lainkaan lyhentämään lainojasi.

Yhdistämällä lainat yhdistelylainaksi voit säästää kymmenien eurojen potin kuukausittain. Sinulta säästyy rahaa, kun jatkossa huolehdittavanasi on ainoastaan yksi laina ja vain yhden lainan lyhennysmaksut.

Jos satut unohtamaan lainasi eräpäivän, et saa myöskään kalliiksi tulevia maksumuistutuksia monesta erillisestä lainasta, minkä vuoksi arjen ikävät taloudelliset yllätykset voivat vähentyä. Talouden hallinnastasi tuleekin uuden yhdistelylainan myötä monin tavoin hillitympää ja hallitumpaa!